Wat biedt De InternetCoach?

Werkwijze

Voordelen

Tarieven

Voorwaarden

Contact

De InternetCoaches

Home

Wat heeft De Internetcoach u te bieden?


De InternetCoach biedt online coaching voor particulieren en bedrijven via chat of E-mail. Ook het voeren van een gesprek via Skype behoort tot de mogelijkheden.

Coaching is voor iedereen goed. Tenminste, voor iedereen die meer uit zijn leven wil halen dan nu of die op zoek is naar nieuwe mogelijkheden of uitdagingen. Ook tijdens periodes van grote stress of verandering kan het nuttig zijn om een coach in te schakelen.

Een coach kan u helpen door uw doelen duidelijk te stellen, de weg uit stippelen waarlangs uw uw doel kunt bereiken of mogelijkheden aan te boren waar u tot nu toe nog niet aan dacht. U leert nieuwe vaardigheden en krijgt aanmoeding als u het even niet meer ziet zitten.

Bij coaching gaat het om prakische ondersteuning bij allerlei praktische zaken. Het gaat daarbij om persoonlijke en zakelijke doelen. Het regelmatig inschakelen van een coach voor je eigen mentale welbevinden is net zoiets als het jaarlijkse onderhoud van de CV-ketel.

De InternetCoach biedt u zowel coaching op incidentele basis als in de vorm van een abonnement waarbij u met een zeker regelmaat beroep kunt doen op de ondersteuning van een vaste coach.